KøbenhAVN 9. – 11. maj

vi ses på onkel dannys plads i Kødbyen!

For fjerde år i træk løber festivalen Talk Town af stablen i København! Kom og vær med til at lære, lytte, debattere og feste med os, mens vi diskuterer emnerne køn, ligestilling og feminisme.

Vi bestræber os på at belyse disse emner fra flere forskellige vinkler og perspektiver for at dække nuancerne i en debat, som ofte er præget af en hård tone og populistiske og unuancerede udtalelser.

Festivalen afholdes på Onkel Dannys Plads i Den Brune Kødby fra torsdag d. 9. Maj til lørdag d. 11. Maj. Kom som du er og vær med til et feministisk festfyrværkeri på Talk Town 2019!

NEDTÆLLING TIL TALK TOWN 2019 I københavn

dage
timer
minutter
sekunder

PROGRAM 2019

Programmet offentliggøres løbende…

09may9:3015:00Turn Up The Tempo - vol. 2: Omstilling til Mangfoldighed– gratis coaching for musikorganisationer der vil diversitet og forandring

09may10:0012:30Turn Up The Tempo - vol. 2: Nu engagerer vi publikum!- Workshop for festivaler, spillesteder og musikarrangører om adfærd blandt publikum

09may12:0018:00Turn Up The Tempo - vol. 2: Musikkens Midtvejsevaluering- status på arbejdet for diversitet i dansk musikliv

PRAKTISK INFORMATION

HVOR & HVORNÅR

Dato: 9.-11. maj 2019
Adresse: Onkel Dannys Plads, Kødbyen, 1711 København V.

ENTRÉ

Talk Town er gratis og åben for alle. Dog vil der forekomme en symbolsk entré på enkelte koncerter.

MAD & DRIKKE

Opdateres…

FIND VEJ!

BUS

  • 10 og 14 kører til Gasværkvej, som ligger 450 m. væk.

  • 1A kører til Hovedbanegården (Tietgensgade), som ligger 550 m. væk.

  • 6A og 26 kører til Trommesalen (Vesterbrogade), som ligger 550 m. væk.

TOG

  • Københavns Hovedbanegård ligger 500 m. væk (6 minutters gang).

  • Dybbølsbro St. ligger 700 m. væk (10 minutters gang).

SCENER & TILGÆNGELIGHED

Talk Town København 2019 afholdes i Kødbyen på Vesterbro. Du vil snart kunne se en sceneoversigt her, samt information om tilgængelighed for de enkelte lokaler.

Hvis du har ønsker til noget, der kan gøre oplevelsen bedre i forhold til tilgængelighed, så tøv ikke med at kontakte os.

OPEN CALL:

SÆT SCENEN FOR LIGESTILLING, KØN OG FEMINISME

– DELTAG MED DIN MÆRKESAG!

open call 2019 er lukket

Debatten bliver bedst, når den er mangfoldig.

Derfor inviterer Talk Town foreninger, medier, politiske partier, klubber, aktivister, faglige organisationer, virksomheder, enkeltpersoner og græsrødder til at fylde festivalen op med en bred vifte af arrangementer; debatter, workshops, performances, film m.m.

Alle stemmer, temaer og formater inden for ligestilling, køn og feminisme er velkomne.

DELTAGERGEBYR

Arrangører vil i de fleste tilfælde skulle betale et deltagergebyr på 1500 DKK for afholdelsen af et arrangement.

Dette gebyr dækker: lokaleleje, teknisk afvikling, stagemanager, teknisk udstyr og markedsføring.

BLIV FRIVILLIG!

Som frivillig på Talk Town får du mulighed for at blive en del af et større hold af dedikerede arrangører og med-frivillige, der alle arbejder hårdt for at få Københavns fedeste og mest alsidige festival for feminisme og ligestilling op at stå. Vi kan ikke klare det uden jer, så kom og vær med!

Vi søger fotografer, stage managers, runnere og meget mere. Se beskrivelser af frivilligopgaverne nederst på siden.

Hvis du gerne vil være frivillig til Talk Town 2019, så kan du tilmelde dig her.

Infomøde for frivillige afholdes tirsdag d. 30. april kl. 19 på Slagtehusgade 30, 1715 Kbh V.

FRIVILLIGOPGAVER

Har du styr på PA-anlæg, projektorer og andet simpelt teknisk udstyr?

Som tekniker på Talk Town skal du stille anlæg op, sørge for at der er hul igennem, og hjælpe til hvis det brænder på. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lyd-teknisk arbejde, da du vil have ansvar for det tekniske udstyr ved de forskellige scener under festivalen.

Er du serviceminded og går ind for frivillighed og aktivisme? Vi vil gerne give festivaldeltagere, debattører og arrangører en god oplevelse under Talk Town. Som front desk personale står man fx i baren i den feministiske bodega, eller betjener info- og merchandisebod.  Vi skal bruge front desk personale både i dagtimerne og i aftentimerne.

Har du lyst til at cykle København tyndt i ugerne op til festivalen sammen med en gruppe frivillige? Så kan du give en hånd med distributionen af plakater, program og flyers, som skal ud på caféer, biblioteker, kulturhuse, spillesteder m.v.

Er du en blæksprutte, altmulig-person med godt overblik og øje for detaljer? Som runner på Talk Town skal du være den, der hjælper med at stille borde op, lave kaffe-refill, afløse bartendere og rydde op løbende. Runners er limen, der holder hele festivalen sammen, og hjælper altid der, hvor der er brug for en ekstra hånd, eller ti. Runners hjælper også stage managers med større opgaver. Du må meget gerne have kørekort eller cykel!

Som fotograf er du altid parat, der hvor tingene sker. Du dokumenterer de forskellige arrangementer og tager stemningsbilleder og -videoer rundt om på festivalen.

Har du is i maven og et skarpt overblik? Og har du mod på at stå for afviklingen af de forskellige scener? Som stage manager vil du være ansvarlig for en af Talk Towns scener og skal afvikle omkring 3-5 events, alt efter scenens størrelse. Du bliver en del af et team af stage managers og kommer til at samarbejde tæt med Talk Towns arrangører. Du kommer til at stå for at byde oplægsholdere og debattører velkommen og sende dem på scenen, sørge for at arrangementer starter og slutter til tiden, eller beslutte om de kan gå over tid, hvis der ikke er et nyt arrangement efterfølgende. Du vil også sørge for teknikken til scenen altså mikrofoner, projektor, lyd etc. eller sørge for at koordinere teknikere, hvis der er brug for dette. Derudover vil du sørge for forplejning til arrangementet både til oplægsholdere og publikum alt efter aftale.

Som backstage- og/eller crewpersonale sørger du for frokost og drikkevarer til vores frivillige og kunstnere, hvilket muligvis inkluderer at anrette kold og varm mad samt lave kaffe. Du sørger for, at der er rent og pænt i backstage/crewområdet. Du skal følge en køreplan og sørge for at mad, kaffe, kager og sandwich bliver sendt ud til de rigtige steder.

Er du kreativ og har sans for arkitektur og design? Vi vil gerne have Onkel Dannys Plads til at se endnu bedre ud, end det allerede gør, og har brug for et hold opfindsomme frivillige til at tage sig af dekorationer, infokort og alt derimellem.

Opbygningen er altid hyggelig, hands-on orienteret og du du kommer helt tæt på, når Onkel Dannys Plads transformeres til Talk Town 2019.

Efter en veloverstået festival hjælper du med til at pille det hele ned igen, og få stedet tilbage til sit oprindelige udtryk.

Følg os på de sociale medier

X