ÅRHUS – 28. SEPTEMBER

VI SES TIL TALK TOWN PÅ FOLKESTEDET!

2019 bliver året hvor Talk Town rykker ud i landet. Vi tager små skridt og hopper fra hovedstaden til Århus, men selvom skridtene er et af mange på vejen, føler vi, at det er vigtigt at festivalen og snakken om køn, ligestilling og feminisme spredes ud i Danmark.

Så kom og vær med til at sprede snakken ud i landet og have en fest d. 28 september 2019.

Vil du være frivillig? Så kan du tilmelde dig her.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til Talk Town Århus er du meget velkommen til sende en mail til os på aarhus@talktown.dk

VI SES TIL TALK TOWN PÅ FOLKESTEDET!

dage
timer
minutter
sekunder

PROGRAM 2019

PRAKTISK INFORMATION

HVOR & HVORNÅR

Dato: lørdag d. 28. september 2019
Adresse: Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Århus C

ENTRÉ

Alle arrangementer til Talk Town Århus er gratis og åbne for alle. Eneste undtagelse er en enkelt koncert, som der er entré på.

TILGÆNGELIGHED

Talk Town Århus afholdes i medborgerhuset Folkestedet, som har niveaufri indgang. 

Der er en lift i hver fløj af huset, som kører fra stueplan op til 1. sal. Liften i den nye fløj er 142cm dyb og 105cm bred. Liften i den gamle fløj er 142cm dyb og 95cm bred. Der er handicaptoiletter på begge etager.

Teleslyngeanlæg findes i følgende lokaler: Glassalen, Spejlsalen, Salonen og Kvisten. 

Har du spørgsmål til tilgængeligheden? Send en mail til info@talktown.dk

 

MAD & DRIKKE

Varm vegansk mad kan købes i Spisesalen. Drikkevarer og snacks kan købes i Baren ved Infoboden og i Spisesalen, samt i Koncertsalen under koncerterne.

FIND VEJ!

BUS

  • Bus 12 kører til Skovgaardsgade/Carl Blochs Gade – næsten lige til døren.

  • Bus 3A, 4A, 11 og 43 kører til Ceresbyen, som ligger 350 m. væk.

  • Bus 12, 14, 15, 44, 111, 112, 113, 114, 116, 117 og 118 kører til Mølleparken/Thorvaldsensgade, som ligger 350 m. væk.

TOG

  • Århus Hovedbanegård ligger 1 km. væk (13 minutters gang).

OPEN CALL:

SÆT SCENEN FOR LIGESTILLING, KØN OG FEMINISME

– DELTAG MED DIN MÆRKESAG!

tilmeldingen er lukket

Debatten bliver bedst, når den er mangfoldig. Derfor inviterer Talk Town foreninger, medier, politiske partier, klubber, aktivister, faglige organisationer, virksomheder, enkeltpersoner og græsrødder til at fylde festivalen op med en bred vifte af arrangementer; debatter, workshops, performances, film m.m.

Alle stemmer, temaer og formater inden for ligestilling, køn og feminisme er velkomne.

DELTAGERGEBYR

I de fleste tilfælde vil der være et deltagergebyr på 1500 kr. for afholdelsen af et arrangement. Dette gebyr dækker lokaleleje, teknisk afvikling, teknisk udstyr og markedsføring.

INFOMØDER

Talk Town afholder løbende infomøder. Fremtidige datoer vil blive offentliggjort her og på Facebook.

Til infomøderne kan du høre mere om hvordan du kan blive aktør på Talk Town, finde samarbejdspartnere til dit arrangement, få sparring på dine idéer og svar på dine spørgsmål.

 

BLIV FRIVILLIG!

Som frivillig får du mulighed for at blive en del af et hold af dedikerede arrangører og frivillige, der alle arbejder hårdt for at få Talk Town Århus op at stå. Vi kan ikke klare det uden jer, så kom og vær med!

Tilmelding er pt. lukket.

FRIVILLIGOPGAVER

Har du styr på PA-anlæg, projektorer og andet simpelt teknisk udstyr?

Som tekniker på Talk Town skal du stille anlæg op, sørge for at der er hul igennem, og hjælpe til hvis det brænder på. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lyd-teknisk arbejde, da du vil have ansvar for det tekniske udstyr ved de forskellige scener under festivalen.

Er du serviceminded og går ind for frivillighed og aktivisme? Vi vil gerne give festivaldeltagere, debattører og arrangører en god oplevelse under Talk Town. Som front desk personale står man fx i baren i den feministiske bodega, eller betjener info- og merchandisebod.  Vi skal bruge front desk personale både i dagtimerne og i aftentimerne.

Har du lyst til at cykle Århus og omegn tyndt i ugerne op til festivalen sammen med en gruppe frivillige? Så kan du give en hånd med distributionen af plakater, program og flyers, som skal ud på caféer, biblioteker, kulturhuse, spillesteder m.v.

Er du en blæksprutte, altmulig-person med godt overblik og øje for detaljer? Som runner på Talk Town skal du være den, der hjælper med at stille borde op, lave kaffe-refill, afløse bartendere og rydde op løbende. Runners er limen, der holder hele festivalen sammen, og hjælper altid der, hvor der er brug for en ekstra hånd, eller ti. Runners hjælper også stage managers med større opgaver. Du må meget gerne have kørekort eller cykel!

Som fotograf er du altid parat, der hvor tingene sker. Du dokumenterer de forskellige arrangementer og tager stemningsbilleder og -videoer rundt om på festivalen.

Har du is i maven og et skarpt overblik? Og har du mod på at stå for afviklingen af de forskellige scener? Som stage manager vil du være ansvarlig for en af Talk Towns scener og skal afvikle omkring 3-5 events, alt efter scenens størrelse. Du bliver en del af et team af stage managers og kommer til at samarbejde tæt med Talk Towns arrangører. Du kommer til at stå for at byde oplægsholdere og debattører velkommen og sende dem på scenen, sørge for at arrangementer starter og slutter til tiden, eller beslutte om de kan gå over tid, hvis der ikke er et nyt arrangement efterfølgende. Du vil også sørge for teknikken til scenen altså mikrofoner, projektor, lyd etc. eller sørge for at koordinere teknikere, hvis der er brug for dette. Derudover vil du sørge for forplejning til arrangementet både til oplægsholdere og publikum alt efter aftale.

Som backstage- og/eller crewpersonale sørger du for frokost og drikkevarer til vores frivillige og kunstnere, hvilket muligvis inkluderer at anrette kold og varm mad samt lave kaffe. Du sørger for, at der er rent og pænt i backstage/crewområdet. Du skal følge en køreplan og sørge for at mad, kaffe, kager og sandwich bliver sendt ud til de rigtige steder.

Er du kreativ og har sans for arkitektur og design? Vi vil gerne have Folkestedet til at se endnu bedre ud, end det allerede gør, og har brug for et hold opfindsomme frivillige til at tage sig af dekorationer, infokort og alt derimellem.

Opbygningen er altid hyggelig, hands-on orienteret og du du kommer helt tæt på, når Folkestedet transformeres til Talk Town 2019.

Efter en veloverstået festival hjælper du med til at pille det hele ned igen, og få stedet tilbage til sit oprindelige udtryk.

Følg os på de sociale medier

X