Vil I udvikle et større projekt til Talk Town 2018?

 

Mange arrangører har gode erfaringer med, at afholde større arrangementer, såsom konferencer, seminarer, kunstprojekter, workshops og lignende på Talk Town.

Til rimelige priser tilbyder Talk Town gode tekniske rammer, giver jer mulighed for at nå ud til et større publikum og udvider jeres netværk.

Har I en idé vil Talk Town gerne samarbejde med jer og stille netværk og erfaring med at planlægge og søge finansiering, til rådighed.

I 2017 var der eksempelvis følgende større arrangementer:

Diversitet på Musikscenen, hvor Freemuse, Dansk Live m.fl. indbød til en konference med fokus på den manglende repræsentation af kvindelige, transkønnede og non-binære kunstnere på de danske scener. Under konferencen blev der, blandt andet, debateret hvordan den danske musikbranche kan ændre på den skæve kønsfordeling. Konferencen blev rundet af med en debat mellem musikere, repræsentanter for musikbranchen og musikjournalister.

#Givmændenchance, hvor Socialdemokratiet og DSU havde arrangeret en mini-konference om ligestilling – set fra mandens synsvinkel. Gennem tre forskellige paneldebatter undersøgte og diskuterede mandlige kønsdebattører, fagfolk og politikere spørgsmålet: Er der overhovedet plads til mænd i ligestillingskampen?

Kusseaften, hvor Caroline Due, medredaktør på Kvinde kend din Krop, sammen med en gruppe kunstnere skabte et mangfoldig helaftensarrangement i kussens tegn. Konferencen satte hele rummet i spil med performances, udstillinger og kreative workshops, hvor kunstnere og festivalsdeltagere, blandt andet, kunne forme vulvaer i ler og printe 3D-klitorisser. 

Køn i det offentlige rum, hvor designkollektivet COurban, Roskilde Festival, arkitekter og forskere inviterede til mini-konference om køn, byplanlægning, arkitektur og adfærd. Konferencen bød på debat og vidensdeling om køn, mangfoldighed og byrum for alle fagligheder inden for “det byggede miljø”.

’Music Under The Female Skin’, hvor Damkapellet – et netværk af klassiske musikere med fokus på kvindelige komponister – afholdt flere arrangementer under hele festivalen. Blandt andet kunne man opleve lydinstallationen ”Selfie” og lytte til intimkoncerter og talks. Arrangementet blev afsluttet med en stemningsfuld koncert med hele Damkapel-ensemblet.

Der er altså tale om større arrangementer med brede rammer for indhold og form.

Kontakt festivalleder Jan Samuelsen, og hør mere om jeres muligheder.

 

 

 

 

 

X