OPEN CALL

Sæt scenen for ligestilling, køn og feminisme i Danmark – deltag med din mærkesag!

deadline for Open call for Talk Town i København er 12. marts 2019 kl. 23.59

Debatten bliver bedst, når den er mangfoldig, og derfor inviterer Talk Town foreninger, medier, politiske partier, klubber, aktivister, faglige organisationer, virksomheder, enkeltpersoner og græsrødder til at fylde festivalen op med en bred vifte af arrangementer; debatter, workshops, performances, film m.m. Alle stemmer, temaer og formater inden for ligestilling, køn og feminisme er velkomne.

Talk Town flytter i 2019 ind i Kødbyen, hvor mulighederne for events er mange. Lige meget om dit event er for 20 eller 300 mennesker, om du laver et lukket foreningsmøde, en koncert, inviterer til samtalesalon eller stor paneldebat med internationale gæster, så er der plads.

GEBYR

Arrangører vil i de fleste tilfælde skulle betale et gebyr på 1500 DKK for afholdelsen af et arrangement. Dette gebyr dækker: lokaleleje, teknisk afvikling, stagemanager og teknisk udstyr.

 

infomøder

Talk Town afholder løbende en række infomøder og speed dating sessions.

Her kan du kan  høre mere om hvordan du kan blive aktør på næste års festival, finde samarbejdspartnere til dit arrangement, få sparring på dine idéer og svar på dine spørgsmål. 

Første infomøde og speed dating session afholdes:

Torsdag d. 25. oktober kl. 19.30 i Salon K i Huset-KBH.

Adresse:

Huset-KBH

Rådhustræde 13, 1466 København 

Scener

Du vil snart kunne finde en oversigt her med detaljeret information om, og billeder af, samtlige scener.
X