KøbenhAVN 13.-16. maj 2020

vi ses på onkel dannys plads i Kødbyen!

I 2020 har Talk Town 5-års jubilæum! Så kom som du er og vær med til et festfyrværkeri på Talk Town 2020, hvor vi igen skal lære, lytte, debattere og feste sammen, mens vi diskuterer emnerne køn, ligestilling og feminisme.

Vi bestræber os på at belyse disse emner fra flere forskellige vinkler og perspektiver for at dække nuancerne i en debat, som ofte er præget af en hård tone og populistiske og unuancerede udtalelser.

Festivalen afholdes på Onkel Dannys Plads i Den Brune Kødby fra onsdag d. 13. Maj til lørdag d. 16. Maj.

NEDTÆLLING TIL TALK TOWN 2020 I københavn

dage
timer
minutter
sekunder

PROGRAM 2019

PRAKTISK INFORMATION

HVOR & HVORNÅR

Dato: 13.-16. maj 2020
Adresse: Onkel Dannys Plads og Warehouse9, Den Brune Kødby, 1711 København V.

ENTRÉ

Talk Town er gratis og åben for alle. Dog vil der forekomme en symbolsk entré på enkelte koncerter.

MAD & DRIKKE

Varm mad kan købes på Onkel Dannys Plads. Drikkevarer og snacks kan købes på pladsen og til udvalgte arrangementer i Warehouse9.

tilgængelighed

Følgende indendørs scener er tilgængelige for kørestolsbrugere: Forsamlingshuset, WH9 Café, WH9 Galleri 2 og WH9 Stage.

Følgende udendørs scener er delvist tilgængelige for kørestolsbrugere (de udendørs områder er desværre belagt med brosten): ODP Hovedscene, ODP Debat og ODP Medie. 

Råhuset er desværre ikke tilgængelig for kørestolsbrugere.

Tilgængelighed er et vidt begreb, og har du nogle specielle ønsker, der kan gøre din oplevelse bedre og lettere, så skriv endelig en besked til info@talktown.dk – så gør vi vores bedste for, at du får en så god oplevelse som muligt.

FIND VEJ!

BUS

  • 10 og 14 kører til Gasværkvej, som ligger 450 m. væk.

  • 1A kører til Hovedbanegården (Tietgensgade), som ligger 550 m. væk.

  • 6A og 26 kører til Trommesalen (Vesterbrogade), som ligger 550 m. væk.

TOG

  • Københavns Hovedbanegård ligger 500 m. væk (6 minutters gang).

  • Dybbølsbro St. ligger 700 m. væk (10 minutters gang).

sprog

Alle arrangementer er på dansk, medmindre andet er angivet i beskrivelsen i programmet.

billet og tilmelding

Nogle arrangementer kræver (gratis) tilmelding på forhånd – se det enkelte arrangement for flere detaljer. Billetter til koncerter købes via billetto.dk/users/talk-town.

OPEN CALL:

SÆT SCENEN FOR LIGESTILLING, KØN OG FEMINISME

– DELTAG MED DIN MÆRKESAG!

DEADLINE: 16. MARTS 2020 KL. 23.59

Debatten bliver bedst, når den er mangfoldig. Derfor inviterer Talk Town foreninger, medier, politiske partier, klubber, aktivister, faglige organisationer, virksomheder, enkeltpersoner og græsrødder til at fylde festivalen op med en bred vifte af arrangementer; debatter, workshops, performances, film m.m.

Alle stemmer, temaer og formater inden for ligestilling, køn og feminisme er velkomne.

DELTAGERGEBYR

Arrangører vil i de fleste tilfælde skulle betale et deltagergebyr på 1500 DKK for afholdelsen af et arrangement.

Dette gebyr dækker: lokaleleje, teknisk afvikling, stagemanager, teknisk udstyr og markedsføring.

INFOMØDER

Talk Town afholder løbende infomøder. Fremtidige datoer vil blive offentliggjort her og på Facebook.

Til infomøderne kan du høre mere om hvordan du kan blive aktør på Talk Town, finde samarbejdspartnere til dit arrangement, få sparring på dine idéer og svar på dine spørgsmål.

Næste møde afholdes i slutningen af januar 2020 i Beboerhuset på Onkel Dannys Plads 1, 1711 København V.

BLIV FRIVILLIG!

Som frivillig på Talk Town får du mulighed for at blive en del af et større hold af dedikerede arrangører og frivillige, der alle arbejder hårdt for at få Københavns fedeste og mest alsidige festival for feminisme og ligestilling op at stå. Vi kan ikke klare det uden jer, så kom og vær med!

Vi søger front desk personal, stage managers, fotografer, runnere og meget mere.

Tilmeldingen åbner i foråret 2020, hvor der også bliver afholdt infomøder. Datoerne offentliggøres her på hjemmesiden, samt på Facebook. 

FRIVILLIGOPGAVER

Har du styr på PA-anlæg, projektorer og andet simpelt teknisk udstyr?

Som tekniker på Talk Town skal du stille anlæg op, sørge for at der er hul igennem, og hjælpe til hvis det brænder på. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lyd-teknisk arbejde, da du vil have ansvar for det tekniske udstyr ved de forskellige scener under festivalen.

Er du serviceminded og går ind for frivillighed og aktivisme? Vi vil gerne give festivaldeltagere, debattører og arrangører en god oplevelse under Talk Town. Som front desk personale står man fx i baren i den feministiske bodega, eller betjener info- og merchandisebod.  Vi skal bruge front desk personale både i dagtimerne og i aftentimerne.

Har du lyst til at cykle København tyndt i ugerne op til festivalen sammen med en gruppe frivillige? Så kan du give en hånd med distributionen af plakater, program og flyers, som skal ud på caféer, biblioteker, kulturhuse, spillesteder m.v.

Er du en blæksprutte, altmulig-person med godt overblik og øje for detaljer? Som runner på Talk Town skal du være den, der hjælper med at stille borde op, lave kaffe-refill, afløse bartendere og rydde op løbende. Runners er limen, der holder hele festivalen sammen, og hjælper altid der, hvor der er brug for en ekstra hånd, eller ti. Runners hjælper også stage managers med større opgaver. Du må meget gerne have kørekort eller cykel!

Som fotograf er du altid parat, der hvor tingene sker. Du dokumenterer de forskellige arrangementer og tager stemningsbilleder og -videoer rundt om på festivalen.

Har du is i maven og et skarpt overblik? Og har du mod på at stå for afviklingen af de forskellige scener? Som stage manager vil du være ansvarlig for en af Talk Towns scener og skal afvikle omkring 3-5 events, alt efter scenens størrelse. Du bliver en del af et team af stage managers og kommer til at samarbejde tæt med Talk Towns arrangører. Du kommer til at stå for at byde oplægsholdere og debattører velkommen og sende dem på scenen, sørge for at arrangementer starter og slutter til tiden, eller beslutte om de kan gå over tid, hvis der ikke er et nyt arrangement efterfølgende. Du vil også sørge for teknikken til scenen altså mikrofoner, projektor, lyd etc. eller sørge for at koordinere teknikere, hvis der er brug for dette. Derudover vil du sørge for forplejning til arrangementet både til oplægsholdere og publikum alt efter aftale.

Som backstage- og/eller crewpersonale sørger du for frokost og drikkevarer til vores frivillige og kunstnere, hvilket muligvis inkluderer at anrette kold og varm mad samt lave kaffe. Du sørger for, at der er rent og pænt i backstage/crewområdet. Du skal følge en køreplan og sørge for at mad, kaffe, kager og sandwich bliver sendt ud til de rigtige steder.

Er du kreativ og har sans for arkitektur og design? Vi vil gerne have Onkel Dannys Plads til at se endnu bedre ud, end det allerede gør, og har brug for et hold opfindsomme frivillige til at tage sig af dekorationer, infokort og alt derimellem.

Opbygningen er altid hyggelig, hands-on orienteret og du du kommer helt tæt på, når Onkel Dannys Plads transformeres til Talk Town 2019.

Efter en veloverstået festival hjælper du med til at pille det hele ned igen, og få stedet tilbage til sit oprindelige udtryk.

Følg os på de sociale medier

X