Feministisk Markedsplads

Stine G

Stine G er visuel designer og kunstner. Hun laver tykpositive værker, der sætter fokus på intersektionel feminisme, kropsaktivisme, planter, katte og avocadoer! På Talk Town kan du købe hendes flotte og farverige prints og klistermærker.

Kritisk Pynt

Kritisk Pynt tilbyder æstetisk førstehjælp til feminister og andre mennesker. Ikke mindst dem, der er lidt trætte af hverdagen og verden

https://www.instagram.com/kritiskpynt

Mie Frey Damgaard

Mie Frey Damgaard er illustrator og designer med en interesse for hverdagens små skævheder og finurligheder. At være kvinde, mor, hustru, søster og datter er en evig kilde til inspiration. Hendes fascination af kvindelighed, kroppen og kvinders roller i samfundet i dag reflekteres i hendes værker.

http://www.miefrey.dk

DareGender

DareGender er en organisation, der beskæftiger sig med køn ikke kun som kimen til sociale og personlige problemer, men også som et perspektiv, der kan bruges konstruktivt i disse kontekster. DareGenders muleposer er udviklet og designet af deres frivillige.

http://www.daregender.dk/kob

Mangfold

Mangfold er fast besluttet på at integrere forskningsbaseret kønsperspektiver i uddannelse og kultur. De promoverer ligestilling ved at modarbejde kønsstereotyper, og derved skabe bæredygtige samfund.

http://www.cecilienorgaard.com/shop/

AWAY

Tegninger, illustrationer, zines og notesbøger.

Friktion

Friktion er et webmagasin for dig, der ved at køns- og seksualitetsforskning er spændende, sprængfarligt og samfundsrelevant og for dig, der synes det er spændende, men har svært ved at se nytteværdien eller har svært ved at navigere i feltet.

https://friktionmagasin.dk/

Christina Steinmayr

Christina er en designstuderende på  Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Gennem illustration og screenprinting udforsker hun sine feministiske holdninger, hvilket også kommer til udtryk i sideprojekter som hendes WOMB-muleposer og prints.

https://www.cappergraphics.com/

X