may, 2016

18mayallday20alldayVidnesbyrdudstilling


Warning: stripslashes() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon_eventCard.php on line 121

Warning: urlencode() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 499

Event Details

I januar 2016 bragte Dagbladet Information fem kvinders personlige vidnesbyrd om en voldtægt og opfordrede andre til at sende deres. Der viste sig at være et stort problem at belyse, for efterfølgende har redaktionen fået over 170 henvendelser fra folk, som vil dele deres historie.

Nu samles nogle af vidnesbyrdene i en videomontage, som vises på Talk Town.

Ethvert overgreb er unikt, men noget går igen: følelser af skyld, skam og tvivl. Når kvinderne i Vidnesbyrd-projektet står frem, er det for at bekæmpe disse følelser. Montagen giver i lyd og billeder stemme til nogle af kvinderne, for når vi hører deres fortællinger, brydes et tabu. At være voldtægtsoffer er ikke skamfuldt – men det er til gengæld skamfuldt at voldtage.

Vidnesbyrd-projektet har i mellemtiden fået tildelt Publicistklubbens Fortællepris.
Læs vidnesbyrdene på https://www.information.dk/emne/jegblevvoldtaget

 

Filmen vil vises hvert 15. minut i nedenstående tidsrum:

18. maj, mellem kl. 13 – 14.15

19. maj, mellem kl. 12 – 13.30 og 16 – 16.45

20. maj, mellem kl. 12 – 15.30

 

Udstillingen åbnes den 18. maj kl. 13 ved Sigrid Nygaard (fotograf) og Lærke Cramon og Anna Sperling (journalister på Information).

Time

may 18 (Wednesday) - 20 (Friday)

Location

Det sorte rum

Nyhedsbrev / newsletter

Tak, du hører fra os!

X