may, 2016

11may17:0019:00Fremtidens Feminismer - en samtale om forskellighed, privilegier og nye alliancerwarm-up til Talk Town

Event Details

I dag kan man ikke længere tale om feminismen i ental, for der er i virkeligheden tale om en mangfoldighed af feminismer. Disse fokuserer på forskellige kampe, være det klasse, etnicitet, økonomisk ligestilling, eller reproduktive rettigheder. Men hvordan kan man udvise solidaritet med hinanden selvom man kæmper forskellige kampe?

 

Findes der egentlig en fælles feministisk kamp mod et fælles mål?

 

Og hvordan skaber vi inkluderende rum, hvor vi kan diskutere og lære af hinanden også udenfor avvisspalter og Facebook? Hvor vi møder hinanden – menneske til menneske.

 

Dette er nogen af spørgsmålene vil vi udforske når vi inviterer Özlem Cekic, Nazila Kivi og Geeti Amiri til debat om fremtidens feminisme. Vi vil gerne skabe en platform hvor alt er til diskussion, og intet er helligt. Målet er ikke at opnå konsensus, men at øge forståelsen, lytte og lære af hindanden.
Og hvis du også vil lytte, deltage og forstå – så er du hjertelig velkommen! Sammen skal vi byde ind med løsninger og alternativer til den nuværende kamp mellem feminismer, og hvorledes vi kan bygge alliancer for fremtidens feminisme.

 

Dagens moderator er Farhiya Khalid.

 

Dette event er en warmup til Talk Town, en samtaleby med over 50 arrangementer om køn, ligestilling og feminisme, der vil indtage Den Grå Kødby 18 – 20. Maj. I Talk Town vil du kunne deltage i samtalesaloner og workshops, se oplæg eller film, lytte til dejlig musik, og være med til folkekøkken.

Time

(Wednesday) 17:00 - 19:00

Location

Hovedbiblioteket

Krystalgade 15 1172 København K

Organizer

Hovedbiblioteket

Nyhedsbrev / newsletter

Tak, du hører fra os!

X