may, 2016

18may17:0018:30Samtalesalon på Talk Town: MASKULINITETsamtalesalon

Event Details

Hvornår har du sidst følt dig maskulin? Er maskulinitet kun noget,  der har med mænd at gøre? Er maskulinitet en god kvalitet ved en  person? En dårlig?

 

I anledningen af Women Deliver og Talk Town inviterer Tænketanken VM – Viden om Mænd dig til at udforske  temaet maskulinitet.

VM sætter fokus på mænd og maskulinitet, sædvanligvis ved at  aktivere den viden, der findes blandt forskere og praktikere. Men  denne gang inviterer vi til en samtalesalon om maskulinitet. Det er  altså ikke os og vores eksperter, der er centrum, men derimod  samtalen og dialogen mellem jer, der vælger at deltage i  arrangementet.

For samtaler er roden til alt godt. Når vi snakker med nogen, der  ikke nødvendigvis ligner os selv, får vi nye perspektiver på  verden. Jo mere vi øver os i at dele vores tanker, holdninger og   begejstringer med hinanden, jo nemmere bliver det også at finde  sammen om at føre tankerne ud i livet.

 

Hvad er en samtalesalon?

En samtalesalon er et arrangement, hvor den gode samtale mellem  mennesker er i centrum. Vi faciliterer altså formen og sørger for,  at alle har nogle at snakke med, men indholdet i samtalerne er op  til dig og dine samtalepartnere.  Det kræver ingen forberedelse og du behøver ikke at være ekspert  på emnet, så længe du er åben for at tale med andre og blive  klogere. Derfor siger vi også, at man hellere end gerne må komme  alene.

 

Hvad er Tænketanken VM – Viden om Mænd ?

VM sætter fokus på maskulinitet og ligestilling for mænd.

VM formidler viden, udvikler løsningsforslag og deltager i  den offentlige debat.

VM aktiverer ekspertviden og arbejder for et bredere maskulinitetsideal.

Time

(Wednesday) 17:00 - 18:30

Location

H15

Halmtorvet 15, 1715 København

Organizer

Nyhedsbrev / newsletter

Tak, du hører fra os!

X