may, 2016

18may18:0019:30Den humanitære gerning: om sydøst- og østasiatiske kvinders repræsentation i Danmarkpaneldebat


Warning: stripslashes() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon_eventCard.php on line 121

Warning: urlencode() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 499

Event Details

Hvad sker der med repræsentationen af Sydøstasiatiske kvinder, når de fastfryses i et billede, som en gruppe der skal ”reddes” af vesten og hvorfor er den sydøstasiatiske minoritetsgruppe ofte den mest skjulte gruppe i Danmark?

Denne paneltalk vil ud fra forskellige positioner tale om sydøstasiatiske kvinders repræsentation i forhold til krop, rettigheder og stereotypisk iscenesættelse i Danmark.

 

Aphinya Jatuparisakul

Om opfattelsen af Thailandske kvinder der migrerer til Danmark gennem ægteskab. Om motivfortolkning og påtvungne afmagtspositioner.

 

Yong Sun Gullach, forkvinde for Adoptionspolitisk Forum

Om transnationale adoptionsstrukturers skjulte udnyttelse og undertrykkelse af oprindelige mødres rettigheder med vægt på sydøstasien som foregangsland for den moderne transnationale adoptionsmodel.

 

Sine Plambech, socialantropolog Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS)

Om migration, sexarbejde og trafficing med vægt på den sydøstasiatiske repræsentation

 

Jacob Ki Nielsen, researcher og medstifter af minoritetsrapporten – asiatisk-danske medieperspektiver (2015-)

Om orientalisme og stereotypisering af den (syd)østasiatiske ’anden’: køn, migration og patriarkalsk nationalisme i danske og sydkoreanske medier.

Modereres af
Laura Na, Journalist/dokumentarist
Forkvinde for Foreningen Ansvarlig Presse, der især beskæftiger sig med medierepræsentationen af etniske minoriteter i medierne.

Time

(Wednesday) 18:00 - 19:30

Location

Debattelt 1

Nyhedsbrev / newsletter

Tak, du hører fra os!

X