may, 2016

18may17:0019:00Danske bladtegnere baner vejen!fernisering


Warning: stripslashes() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon_eventCard.php on line 121

Warning: urlencode() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 499

Event Details

Vi vil gerne gå i front og med denne udstilling af 24 danske kvindelige bladtegnere vise omverden, at det i sandhed er muligt at give bladtegning en kvindelig stemme.

Af en eller anden grund er fordelingen af kvinder og mænd i faget bladtegning utrolig jævn i Danmark, men exceptionelt skæv i rigtig mange andre lande verden over.

I USA siges det eksempelvis, at der kun er tre kvindelige bladtegnere, hvor vi til sammenligning, i lille Danmark, har mindst 30.

Således er det rigtig mange steder næsten kun mænd, der kommer til orde gennem mediet bladtegning.

Hvis der blev givet plads til, at flere kvinder kunne udtrykke sig gennem bladtegning, tror vi på, at man ville se en meget større mangfoldighed, og at en meget bredere vifte af holdninger ville komme i spil gennem bladtegning.

På ferniseringen kan du bl.a. møde årets bladtegner 2016 Stine Spodsbjerg.

Udstillingen er åben under hele festivalen.

Der vil være salg af værker.

Time

(Wednesday) 17:00 - 19:00

Location

Det sorte rum

Organizer

Dansk Journalistforbund – Medier og Kommunikation

Nyhedsbrev / newsletter

Tak, du hører fra os!

X