may, 2016

18mayallday20alldayDanske bladtegnere baner vejen!udstilling


Warning: stripslashes() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon_eventCard.php on line 121

Warning: urlencode() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 499

Event Details

Vi vil gerne gå i front og med denne udstilling af 24 danske kvindelige bladtegnere vise omverden, at det i sandhed er muligt at give bladtegning en kvindelig stemme.

Af en eller anden grund er fordelingen af kvinder og mænd i faget bladtegning utrolig jævn i Danmark, men exceptionelt skæv i rigtig mange andre lande verden over.

I USA siges det eksempelvis, at der kun er tre kvindelige bladtegnere, hvor vi til sammenligning, i lille Danmark, har mindst 30.

Således er det rigtig mange steder næsten kun mænd, der kommer til orde gennem mediet bladtegning.

Hvis der blev givet plads til, at flere kvinder kunne udtrykke sig gennem bladtegning, tror vi på, at man ville se en meget større mangfoldighed, og at en meget bredere vifte af holdninger ville komme i spil gennem bladtegning.

Der vil være ferniseringen den 18. maj kl. 17-19 i det sorte rum, hvor du bl.a. kan møde årets bladtegner 2016 Stine Spodsbjerg. Der vil være salg af værker.

Udstillingen er åben under hele festivalen.

Time

may 18 (Wednesday) - 20 (Friday)

Location

Det sorte rum

Organizer

Dansk Journalistforbund – Medier og Kommunikation

Nyhedsbrev / newsletter

Tak, du hører fra os!

X