may, 2016

18may14:3016:00A scarf is a scarf is a scarfoplæg


Warning: stripslashes() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon_eventCard.php on line 121

Warning: urlencode() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/talktown.dk/public_html/wp-content/plugins/eventON/includes/eventon-core-functions.php on line 499

Event Details

Katrine May Hansen er forfatter og debattør og kunstneren bag den omdiskuterede fotoudstilling A scarf is a scarf is a scarf, som sammenstiller tørklæder som de bæres af muslimske kvinder i Indonesien, med de tørklæder som traditionelt bæres af kvinderne på den danske ø Fanø.

Udstillingen, som har hængt flere steder i Danmark, skal til efteråret på en stor turne til flere festivaller og universiteter i Malaysia og Indonesien, har skabt debat i både Danmark og udlandet. Den inviterer til dialog og refleksion ved at prikke til vores fordomme og det vi tror vi ved om hinanden, og opfordrer til nysgerrighed og åbenhed.

Katrine vil fortælle om baggrunden for udstillingen og om grundlaget for at komme til at lave en udstilling med meget konservative muslimske kvinder som motiv. Hun vil vise billeder fra tilblivelsen af udstillingen og diskutere fordomme og åbenhed om både kultur og religion. Der vil være mulighed til sidst for at stille spørgsmål og snakke med Katrine.

 

Udstillingen vil være åben under hele festivalen og kan findes forskellige steder på Talk Town.

Time

(Wednesday) 14:30 - 16:00

Location

Det sorte rum

Organizer

Lovetrust Project v. Katrine May Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X