forbrændingen

vi ses til talk town i albertslund!

Under titlen Kvinder I Centrum booker spillestedet Forbrændingen i 2019 et helt årsprogram, der centrerer sig om kvinder, der spiller musik. Den nuværende kønsbalance på de danske spillesteder og festivaler er så skæv, at der må radikale metoder til for at få emnet på dagsordenen og få rykket ved status quo. 

Programmet med kvindelige acts på Forbrændingens scene suppleres af en række talks (støttet af Tuborgfondet), som udvikles og kurateres af Talk Town. Følg med her på siden for at holde dig opdateret på talkprogrammet, som offentliggøres løbende.

Program 2019

NEDTÆLLING TIL TALK TOWN 2019 på forbrændingen

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Program 2019

Programmet offentliggøres løbende her på siden!

praktisk information

HVOR & HVORNÅR

Datoer: opdateres…
Adresse: Forbrændingen, Vognporten 11, 2620 Albertslund

 

ENTRé

Alle Talk Town arrangementer på Forbrændingen er gratis og åbne for alle.

FIND VEJ!

BUS

  • Bus 144 kører til Bibliotekstorvet (Nordmarks Allé), som ligger 250 m. væk.
  • Bus 149 kører til Albertslund St. (Hedemarksvej), som ligger 400 m. væk.
  • Bus 143 kører til Nordmarks Allé (Albertslundvej), som ligger 550 m. væk.

TOG

  • Albertslund St. ligger 260 m. væk (ca. 3 minutters gang).

Tilgængelighed

Forbrændingen har Volues bronze-certificering, og du kan læse hele deres tilgængelighedspolitik her. Har du spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte souschef Niels Christian Geil på nielschristian@forbraendingen.dk

Hvis du har nogle ønsker, der kan gøre oplevelsen bedre i forhold til tilgængelighed (og ikke nødvendigvis kun fysisk tilgængelig), så tøv ikke med at kontakte os.

Open call:

SÆT SCENEN FOR LIGESTILLING, KØN OG FEMINISME

– DELTAG MED DIN MÆRKESAG!

open call starter i august 2019

Debatten bliver bedst, når den er mangfoldig. Derfor inviterer Talk Town foreninger, medier, politiske partier, klubber, aktivister, faglige organisationer, virksomheder, enkeltpersoner og græsrødder til at fylde festivalen op med en bred vifte af arrangementer; debatter, workshops, performances, film m.m.

Alle stemmer, temaer og formater inden for ligestilling, køn og feminisme er velkomne.

 

DELTAGERGEBYR

Der kan i nogle tilfælde forekomme et deltagergebyr for afholdelsen af et arrangement. Dette gebyr dækker: lokaleleje, teknisk afvikling, stagemanager, teknisk udstyr og markedsføring.

INFOMØDER

Datoer for infomøder vil blive offentliggjort her på siden og på Facebook.

Til infomøderne kan du høre mere om hvordan du kan blive aktør på Talk Town, finde samarbejdspartnere til dit arrangement, få sparring på dine idéer og svar på dine spørgsmål.

 

BLIV FRIVILLIG!

Som frivillig på Talk Town får du mulighed for at blive en del af et hold af dedikerede arrangører og med-frivillige, der alle arbejder hårdt for at få Talk Town Albertslund op at stå. Vi kan ikke klare det uden jer, så kom og vær med!

Vi søger fotografer, front desk personale, runnere og meget mere. Se beskrivelser af frivilligopgaverne nederst på siden.

Hvis du gerne vil være frivillig til Talk Town Albertslund 2019, så hold øje med Facebook og denne side, da vi senere i år her vil offentliggøre dato for infomøde for frivillige.

frivilligopgaver

TEKNIKERE
Har du styr på PA-anlæg, projektorer og andet simpelt teknisk udstyr? Som tekniker på Talk Town skal du stille anlæg op, sørge for at der er hul igennem, og hjælpe til hvis det brænder på. Det er en fordel at have erfaring fra lyd-teknisk arbejde, da du vil have ansvar for det tekniske udstyr ved de forskellige scener under festivalen.
FRONT DESK PERSONALE
Er du serviceminded og går ind for frivillighed og aktivisme? Vi vil gerne give festivaldeltagere, debattører og arrangører en god oplevelse under Talk Town. Som front desk personale står man fx i baren i den feministiske bodega, eller betjener info- og merchandisebod.  Vi skal bruge front desk personale både i dagtimerne og i aftentimerne.
distro crew
Har du lyst til at cykle/køre Vestegnen tyndt i ugerne op til festivalen sammen med en gruppe frivillige? Så kan du give en hånd med distributionen af plakater, programmer og flyers, som skal ud på caféer, biblioteker, kulturhuse, spillesteder m.v.
RUNNER
Er du en blæksprutte, altmulig-person med godt overblik og øje for detaljer? Som runner på Talk Town skal du være den, der hjælper med at stille borde op, lave kaffe-refill, afløse bartendere og rydde op løbende. Runners er limen, der holder hele festivalen sammen, og hjælper altid der, hvor der er brug for en ekstra hånd, eller ti. Runners hjælper også stage managers med større opgaver. Du må meget gerne have kørekort!
FOTOGRAFER
Som fotograf er du altid parat, der hvor tingene sker. Du dokumenterer de forskellige arrangementer og tager stemningsbilleder og -videoer rundt om på festivalen.
STAGE MANAGER
Har du is i maven og et skarpt overblik? Og har du mod på at stå for afviklingen af de forskellige scener? Som stage manager vil du være ansvarlig for en af Talk Towns scener og skal afvikle omkring 3-5 events, alt efter scenens størrelse. Du bliver en del af et team af stage managers og kommer til at samarbejde tæt med Talk Towns arrangører.

Du kommer til at stå for at byde oplægsholdere og debattører velkommen og sende dem på scenen, sørge for at arrangementer starter og slutter til tiden, eller beslutte om de kan gå over tid, hvis der ikke er et nyt arrangement efterfølgende. Du vil også sørge for teknikken til scenen altså mikrofoner, projektor, lyd etc. eller sørge for at koordinere teknikere, hvis der er brug for dette. Derudover vil du sørge for forplejning til arrangementet både til oplægsholdere og publikum alt efter aftale.

BACKSTAGE CREW
Som backstage- og/eller crewpersonale sørger du for frokost og drikkevarer til vores frivillige og kunstnere, hvilket muligvis inkluderer at anrette kold og varm mad samt lave kaffe. Du sørger for, at der er rent og pænt i backstage/crewområdet. Du skal følge en køreplan og sørge for at mad, kaffe, kager og sandwich bliver sendt ud til de rigtige steder.
KREA CREW
Er du kreativ og har sans for arkitektur og design? Vi vil gerne have Forbrændingen til at se endnu bedre ud, end den allerede gør, og har brug for et hold opfindsomme frivillige til at tage sig af dekorationer, infokort og alt derimellem.

Opbygningen er altid hyggelig, hands-on orienteret og du du kommer helt tæt på, når Forbrændingen transformeres til Talk Town 2019.

Efter en veloverstået festival hjælper du med til at pille det hele ned igen, og få stedet tilbage til sit oprindelige udtryk. 

Følg os på de sociale medier!

X