forbrændingen

vi ses til talk town i albertslund!

Under titlen Kvinder I Centrum booker spillestedet Forbrændingen i 2019 et helt årsprogram, der centrerer sig om kvinder, der spiller musik. Den nuværende kønsbalance på de danske spillesteder og festivaler er så skæv, at der må radikale metoder til for at få emnet på dagsordenen og få rykket ved status quo. 

Programmet med kvindelige acts på Forbrændingens scene suppleres af en række talks (støttet af Tuborgfondet), som udvikles og kurateres af Talk Town. Følg med her på siden for at holde dig opdateret på talkprogrammet, som offentliggøres løbende.

PROGRAM 2019

8. februar

Debat: Kønsbalance i musikken?

Den 8. februar sparker Forbrændingen, i samarbejde med Talk Town, Tuborgfondet og RMC – Rytmisk Musikkonservatorium, gang i året med Kvinder i Centrum.

Det gør vi med debatarrangementet Kønsbalance i musikken? , hvor vi vil diskutere problematikkerne i kønsubalancen i rytmisk musik. Er kønskvoter vejen frem? Kan initiativer som Forbrændingens overhovedet gøre en forskel? Eller skal der noget helt tredje til?

I panelet sidder:
Eva Frost; Leder af JazzDanmark
Nana Jacobi; Musiker og medstifter og direktør i HUN SOLO
Signe Tobiassen; Bassist i Nelson Can, mentor i Future Sound
Bjarke Svendsen; Daglig leder af Snyk, tidligere leder af JAZZHOUSE

Debatten modereres af:
Anna Ullman; kritiker, journalist og kommentator på Weekendavisen, med særlig interesse for kulturanalyse og brudfladerne mellem kunst, pop og politik.

8. marts

Fællesspisning, Musik & Debat

Kom og marker International Kvindedag med os – eller ‘Kvindernes Internationale Kampdag’, som den også kaldes. Her, over 100 år efter den første af sin slags, har dagen stadig relevans. Især på landets musikscener er kønsbalancen skævvredet, og i det lys har Forbrændingen søsat projektet ‘Kvinder i Centrum’ i 2019. Projektet deler vandene. Der rykkes noget i disse år, og det er vigtigt at rykke med.

Vi håber du vil være med til at snakke denne aften. Muligvis går vi alle fra bordet, ikke kun mætte, men også klogere og mere inspirerede.

– Koncert med UkuleleHanne, som laver møgbeskidt, dansk hiphop fortolket på verdens svedigste instrument.

– Kønssociolog Cecilie Nørgaard fra Mangfold kickstarter og opkvalificerer aftenens snak ved bordene med et kort foredrag i samarbejde med Franciska Rosenkilde, kulturborgmester i Københavns Kommune.

PRAKTISK INFORMATION

HVOR

Forbrændingen
Vognporten 11, 2620 Albertslund

ENTRÉ

Alle Talk Town arrangementer på Forbrændingen er gratis og åbne for alle.

TILGÆNGELIGHED

Forbrændingen er tilgængelig for kørestolsbrugere og har Volues bronze-certificering. Hele tilgængelighedspolitikken kan læses her

Har du spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte souschef Niels Christian Geil på nielschristian@forbraendingen.dk

FIND VEJ!

BUS

  • Bus 144 kører til Bibliotekstorvet (Nordmarks Allé), som ligger 250 m. væk.

  • Bus 149 kører til Albertslund St. (Hedemarksvej), som ligger 400 m. væk.

  • Bus 143 kører til Nordmarks Allé (Albertslundvej), som ligger 550 m. væk.

TOG

  • Albertslund St. ligger 260 m. væk (ca. 3 minutters gang).

Følg os på de sociale medier

X