TAlk town århus 2019

1-dags festival om køn, ligestilling og feminisme

Det er tid til at sprede samtalen til resten af landet. Lørdag d. 28. september 2019 rykker Talk Town derfor til folkestedet i Århus.

Under Talk Town 2018 blev workshoppen Talk Town Ud i Landet​ afholdt, hvor aktører fra hele landet kom for at diskutere, hvordan festivalen kan udfolde sig uden for København, og leve videre året rundt i Danmark.

Ud af denne diskussion opstod ønsket og idéen om en søsterfestival i Århus, hvilket i august 2018 førte til dannelsen af en arbejdsgruppe i Århus.

Som tovholder på projektet er Talk Town Århus Arbejdsgruppen, der består af en lang række aktører og interessegrupper, der arbejder med at stable Talk Town Århus på benene i samarbejde med Talk Towns sekretariat i København.

VIL DU VÆRE MED?

Open Call starter i april 2019, hvor du kan tilmelde dit arrangement.

Vil du allerede nu høre mere om hvordan du kan engagere dig som arrangør, medskaber, frivillig, m.v.? Har du idéer og spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at sende en mail til: aarhus@talktown.dk

Scener & Tilgængelighed

Talk Town Århus 2019 afholdes i frivillighuset Folkestedet.

Vi bestræber os på at gøre festivalen så tilgængelig som muligt for alle. Du kan se tilgængelighed for de enkelte lokaler i sceneoversigten, når den bliver tilgængelig. Hvis du har nogle ønsker, der kan gøre oplevelsen bedre i forhold til tilgængelighed, så tøv ikke med at kontakte os.

X